2011. május 11., szerda

Nagy gyűjteménye bogarak BEETLE ROVAROK Rovartan

Nagy gyűjteménye bogarak BEETLE ROVAROK Rovartan:
Eladó egy átfogó, amely kilenc doboz bogár gyűjteménye.

Ez a gyűjtemény jött létre nekem fiatal koromban, megfelelő szigorú tudományos kritériumok. Ez volt védve a szekrényben, és tartott örökké megmérgezett rendszeresen paradichlorobenzene.

A szakértők továbbra is segíteni fogja a képeket most. Vannak persze néhány ritkaság itt. A dobozok minden történt, hogy a standard és gyakorlati entomoligischen feszesen simuló csaphornyos a fedelet. Mérete a dobozok 30 x 40 cm.

Fókusz az a terület Közép-Európában, kiegészítve a tételeket a világ minden tájáról. Szinte minden termék rendelkezik egy vagy több címke eredetére (halászat helyszín, a dátum, kollektor, stb), írja le pontosan.

Feladtam a hobbim pár évvel ezelőtt, családi és szakmai okok miatt, és most azt akarja, hogy ez a gyűjtemény méltó utódja. Én is nagyon sok könyvet a rovartan. Talán adni valamit ehhez, ha megállapodnak.

Az ár természetesen forgatható.

Telefonon kérésére Kérem, hívja hétfőtől péntekig 8:00-16:00 óra. E-mail bármikor. A válaszok lesznek hétfőtől péntekig. Alternatív e-mail címe: tplx86@aol.com (hétvégén is)
Ár: 800 EUR VB
0367589727027